Belépés/Regisztráció

Ha már regisztrált
oldalunkon, itt léphet be:
Ha még nem regisztrált
oldalunkon, itt megteheti!
hirdetés

Facebook

  Rólunk

  Az agrarnaptar.hu honlap alapötlete a 2012-es Bábolnai Gazdanapok szakkiállítás végén, egy baráti beszélgetés során fogalmazódott meg Mátrai Zoltán, az Agrárin Kft. és Fodor Mihály, a Mezőhír Média Kft. tulajdonos-ügyvezetői között. Azért fontos megemlíteni az alapítókat és az általuk képviselt cégeket, mert az elmúlt több mint 15 évben szakterületükön mindketten maradandót alkottak. Az Agrárin Kft. az agrárinformatika szerteágazó világában mozog otthonosan kreatív szoftveres-hardveres megoldásaival, míg a MezőHír Média Kft. az gazdatársadalom számára kiadványaival (MezőHír, GÉPmax), illetve azok honlapjaival nyújt több tekintetben piacvezető kommunikációs szolgáltatást. Amikor az agrarnaptar.hu, mint kizárólag az agrárrendezvények bemutatásával, kommunikálásával foglalkozó honlap kialakítása megkezdődött, ezek a több mint másfél évtizedes tapasztalatok kiválóan kiegészítették egymást.

  A mai magyar online világban természetesen sokan és sokféle módon foglalkoznak a rendezvények bemutatásával, de elsősorban csak kiegészítő információként, inkább a nagyobb rendezvényekre fókuszálva. Az agrarnaptar.hu lényege pontosan az, hogy többféle keresési feltétel beállításával akár a kisebb, regionális rendezvények is megfelelő kommunikációs hátteret kapjanak. Fontos, hogy az érdeklődők a lehető legkényelmesebben, egyelőre személyi számítógépes, de hamarosan már iphone-os és androidos platformon is begyűjthessék a számukra értékes információkat.

  Természetesen egy ilyen rendszer folyamatos fejlődésen megy keresztül, ezért várjuk minden kedves felhasználó és rendezvényeket szervező partnercég ötleteit, észrevételeit, hogy az agrarnaptar.hu betöltse küldetését, és hamarosan az agrárrendezvények első számú online csatornája legyen! Sikeres és hasznos böngészést, értékes rendezvényeket kívánnak az agrarnaptar.hu alapítói:

  Mátrai Zoltán és Fodor Mihály

  hirdetés